Personal Audio

Home > Personal Audio

<<Prev | 1 2 3 4 5 | Next>>

Creative MUVO 2C Blue

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás: Kompakt és eroteljes tenyérméretu Bluetooth hangszóró, beépített MP3 lejátszóval, amely IP66 minosítéssel rendelkezik a víz- és porállóság szempontjából, és csekély súlya 159 gramm. Túlméretezett passzív radiátorral rendelkezik, amely biztosítja a nagy teljesítményt és egy házon belüli hangsugárzó hangsugárzót. A beépített 650 mAh-os Li-ion akkumulátortól 6 órás játékido áll rendelkezésre. A tartozék mikro USB kábellel töltheto. A hangszóró vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a Bluetooth technológián keresztül, és a sztereó vezeték nélküli kapcsolat technológia lehetové teszi két hangszóró összekötését. Hangszóróként is használható, beépített MP3-lejátszóval, amely lehetové teszi a zeneszámok mikroSD kártyára történo feltöltését, támogatva a kiváló minoségu audioformátumokat, beleértve a FLAC és WAV, WMA és MP3 formátumokat. A sokoldalúság érdekében a hangszóró egy microSD kártyaolvasó is. Amikor a hangszórót USB porton keresztül csatlakoztatja, a Sound Blaster Control Panel szoftver hozzáférést biztosít a turing paraméterekhez. A letöltheto Sound Blaster Connect alkalmazás az iOS és az Android számára lehetové teszi a felhasználó számára a hangszóró egyszeru vezérlését - megtekintheti és kiválaszthatja a zeneszámokat a MicroSD kártyáról, navigálhat a zeneszámokon és kényelmesen átkapcsolhat különbözo hangforrások között. Méretek: 67 x 93 x 38 mm. Kék színu design.
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, Mini Hordozható hangfalak, MUVO-2C-BLUE
További információ és aktuális ár..

Creative MUVO 2C Orange

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás: Kompakt és eroteljes tenyérméretu Bluetooth hangszóró, beépített MP3 lejátszóval, amely IP66 minosítéssel rendelkezik a víz- és porállóság szempontjából, és csekély súlya 159 gramm. Túlméretezett passzív radiátorral rendelkezik, amely biztosítja a nagy teljesítményt és egy házon belüli hangsugárzó hangsugárzót. A beépített 650 mAh-os Li-ion akkumulátortól 6 órás játékido áll rendelkezésre. A tartozék mikro USB kábellel töltheto. A hangszóró vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a Bluetooth technológián keresztül, és a sztereó vezeték nélküli kapcsolat technológia lehetové teszi két hangszóró összekötését. Hangszóróként is használható, beépített MP3-lejátszóval, amely lehetové teszi a zeneszámok mikroSD kártyára történo feltöltését, támogatva a kiváló minoségu audioformátumokat, beleértve a FLAC és WAV, WMA és MP3 formátumokat. A sokoldalúság érdekében a hangszóró egy microSD kártyaolvasó is. Amikor a hangszórót USB porton keresztül csatlakoztatja, a Sound Blaster Control Panel szoftver hozzáférést biztosít a turing paraméterekhez. A letöltheto Sound Blaster Connect alkalmazás az iOS és az Android számára lehetové teszi a felhasználó számára a hangszóró egyszeru vezérlését - megtekintheti és kiválaszthatja a zeneszámokat a MicroSD kártyáról, navigálhat a zeneszámokon és kényelmesen átkapcsolhat különbözo hangforrások között. Méretek: 67 x 93 x 38 mm. Narancssárga színu design.
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, Mini Hordozható hangfalak, MUVO-2C-ORANGE
További információ és aktuális ár..

Creative MUVO 2C Pink

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás: Kompakt és eroteljes tenyérméretu Bluetooth hangszóró, beépített MP3 lejátszóval, amely IP66 minosítéssel rendelkezik a víz- és porállóság szempontjából, és csekély súlya 159 gramm. Túlméretezett passzív radiátorral rendelkezik, amely biztosítja a nagy teljesítményt és egy házon belüli hangsugárzó hangsugárzót. A beépített 650 mAh-os Li-ion akkumulátortól 6 órás játékido áll rendelkezésre. A tartozék mikro USB kábellel töltheto. A hangszóró vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a Bluetooth technológián keresztül, és a sztereó vezeték nélküli kapcsolat technológia lehetové teszi két hangszóró összekötését. Hangszóróként is használható, beépített MP3-lejátszóval, amely lehetové teszi a zeneszámok mikroSD kártyára történo feltöltését, támogatva a kiváló minoségu audioformátumokat, beleértve a FLAC és WAV, WMA és MP3 formátumokat. A sokoldalúság érdekében a hangszóró egy microSD kártyaolvasó is. Amikor a hangszórót USB porton keresztül csatlakoztatja, a Sound Blaster Control Panel szoftver hozzáférést biztosít a turing paraméterekhez. A letöltheto Sound Blaster Connect alkalmazás az iOS és az Android számára lehetové teszi a felhasználó számára a hangszóró egyszeru vezérlését - megtekintheti és kiválaszthatja a zeneszámokat a MicroSD kártyáról, navigálhat a zeneszámokon és kényelmesen átkapcsolhat különbözo hangforrások között. Méretek: 67 x 93 x 38 mm. Rózsaszín színes design.
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, Mini Hordozható hangfalak, MUVO-2C-PINK
További információ és aktuális ár..

Creative MUVO 2C Red

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás: Kompakt és eroteljes tenyérméretu Bluetooth hangszóró, beépített MP3 lejátszóval, amely IP66 minosítéssel rendelkezik a víz- és porállóság szempontjából, és csekély súlya 159 gramm. Túlméretezett passzív radiátorral rendelkezik, amely biztosítja a nagy teljesítményt és egy házon belüli hangsugárzó hangsugárzót. A beépített 650 mAh-os Li-ion akkumulátortól 6 órás játékido áll rendelkezésre. A tartozék mikro USB kábellel töltheto. A hangszóró vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a Bluetooth technológián keresztül, és a sztereó vezeték nélküli kapcsolat technológia lehetové teszi két hangszóró összekötését. Hangszóróként is használható, beépített MP3-lejátszóval, amely lehetové teszi a zeneszámok mikroSD kártyára történo feltöltését, támogatva a kiváló minoségu audioformátumokat, beleértve a FLAC és WAV, WMA és MP3 formátumokat. A sokoldalúság érdekében a hangszóró egy microSD kártyaolvasó is. Amikor a hangszórót USB porton keresztül csatlakoztatja, a Sound Blaster Control Panel szoftver hozzáférést biztosít a turing paraméterekhez. A letöltheto Sound Blaster Connect alkalmazás az iOS és az Android számára lehetové teszi a felhasználó számára a hangszóró egyszeru vezérlését - megtekintheti és kiválaszthatja a zeneszámokat a MicroSD kártyáról, navigálhat a zeneszámokon és kényelmesen átkapcsolhat különbözo hangforrások között. Méretek: 67 x 93 x 38 mm. Piros színu design.
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, Mini Hordozható hangfalak, MUVO-2C-RED
További információ és aktuális ár..

Creative MUVO 2C green

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás: Kompakt és eroteljes tenyérméretu Bluetooth hangszóró, beépített MP3 lejátszóval, amely IP66 minosítéssel rendelkezik a víz- és porállóság szempontjából, és csekély súlya 159 gramm. Túlméretezett passzív radiátorral rendelkezik, amely biztosítja a nagy teljesítményt és egy házon belüli hangsugárzó hangsugárzót. A beépített 650 mAh-os Li-ion akkumulátortól 6 órás játékido áll rendelkezésre. A tartozék mikro USB kábellel töltheto. A hangszóró vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a Bluetooth technológián keresztül, és a sztereó vezeték nélküli kapcsolat technológia lehetové teszi két hangszóró összekötését. Hangszóróként is használható, beépített MP3-lejátszóval, amely lehetové teszi a zeneszámok mikroSD kártyára történo feltöltését, támogatva a kiváló minoségu audioformátumokat, beleértve a FLAC és WAV, WMA és MP3 formátumokat. A sokoldalúság érdekében a hangszóró egy microSD kártyaolvasó is. Amikor a hangszórót USB porton keresztül csatlakoztatja, a Sound Blaster Control Panel szoftver hozzáférést biztosít a turing paraméterekhez. A letöltheto Sound Blaster Connect alkalmazás az iOS és az Android számára lehetové teszi a felhasználó számára a hangszóró egyszeru vezérlését - megtekintheti és kiválaszthatja a zeneszámokat a MicroSD kártyáról, navigálhat a zeneszámokon és kényelmesen átkapcsolhat különbözo hangforrások között. Méretek: 67 x 93 x 38 mm. Zöld színu design.
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, Mini Hordozható hangfalak, MUVO-2C-GREEN
További információ és aktuális ár..

Creative MUVO 2C purple

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás: Kompakt és eroteljes tenyérméretu Bluetooth hangszóró, beépített MP3 lejátszóval, amely IP66 minosítéssel rendelkezik a víz- és porállóság szempontjából, és csekély súlya 159 gramm. Túlméretezett passzív radiátorral rendelkezik, amely biztosítja a nagy teljesítményt és egy házon belüli hangsugárzó hangsugárzót. A beépített 650 mAh-os Li-ion akkumulátortól 6 órás játékido áll rendelkezésre. A tartozék mikro USB kábellel töltheto. A hangszóró vezeték nélküli kapcsolatot biztosít a Bluetooth technológián keresztül, és a sztereó vezeték nélküli kapcsolat technológia lehetové teszi két hangszóró összekötését. Hangszóróként is használható, beépített MP3-lejátszóval, amely lehetové teszi a zeneszámok mikroSD kártyára történo feltöltését, támogatva a kiváló minoségu audioformátumokat, beleértve a FLAC és WAV, WMA és MP3 formátumokat. A sokoldalúság érdekében a hangszóró egy microSD kártyaolvasó is. Amikor a hangszórót USB porton keresztül csatlakoztatja, a Sound Blaster Control Panel szoftver hozzáférést biztosít a turing paraméterekhez. A letöltheto Sound Blaster Connect alkalmazás az iOS és az Android számára lehetové teszi a felhasználó számára a hangszóró egyszeru vezérlését - megtekintheti és kiválaszthatja a zeneszámokat a MicroSD kártyáról, navigálhat a zeneszámokon és kényelmesen átkapcsolhat különbözo hangforrások között. Méretek: 67 x 93 x 38 mm. Lila színes design.
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, Mini Hordozható hangfalak, MUVO-2C-PURPLE
További információ és aktuális ár..

Jabees beatBOX BI Blue

Hordozható hangfal- blootooth, csatolás lehetoség kerékpárra, vízálló - kék
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, Mini Hordozható hangfalak, BEATBOX-BI-BLUE
További információ és aktuális ár..

Jabees beatBOX BI Green

Hordozható hangfal- blootooth, csatolás lehetoség kerékpárra, vízálló - zöld
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, Mini Hordozható hangfalak, BEATBOX-BI-GREEN
További információ és aktuális ár..

Jabees beatBOX BI Orange

Hordozható hangfal- blootooth, csatolás lehetoség kerékpárra, vízálló - narancs sárga
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, Mini Hordozható hangfalak, BEATBOX-BI-ORANGE
További információ és aktuális ár..

Jabees beatBOX BI Pink

Hordozható hangfal- blootooth, csatolás lehetoség kerékpárra, vízálló - rozsaszín
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, Mini Hordozható hangfalak, BEATBOX-BI-PINK
További információ és aktuális ár..

OneConcept Bamboost 3

Hordozható mini ''boombox'' hangszóró, rádióvevovel rendelkezik, amely lehetové teszi akár 30 rádióállomás tárolását is, USB port, SD kártya, AUX bemenet mobiltelefon és MP3 lejátszó csatlakozásához, beépített akkumulátorral, alkalmas szabadtéri tevékenységekhez, 100% bambuszfa konstrukció, kellemes megjelenés, tartozék: hálózati kábel, méretek: 180 x 90 x 95 mm, súly: 614g
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, Mini Hordozható hangfalak, BAMBOOST-3
További információ és aktuális ár..

GPO Retro GPO 9401

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás: GPO audio rádió kazettás magnó AM / FM rádióval. Csatlakoztasson és játsszon, hogy régi kazettáit újra életre kelti. Jellemzok: Beépített mikrofon, Fejhallgató csatlakozó, Carry fogantyú (lehajtható), Nyomógomb rögzítés, Gyors elore gomb, Visszatekerés gomb, Szünet és lejátszás gombok, Rotary tuning, AM / FM rádió, elemek (nem tartozék), Méretek W21.6 x D9.5 x H11.4cm., Ezüstszürke.

Personal Audio, Hordozható lejátszók, Asztali lejátszók, GPO-43
További információ és aktuális ár..

Bose Soundlink Revolve Plus Black

Kompakt és hordozható hangszóró Bluetooth technológiával, vízálló kivitel és 360 fokos hangprojection. A Bose SoundLink Revolve + hangszóró arról szól, hogy szórakoztatja a kedvenc zenéit. A Reprobox szilárd és tartós anyagból készül, kör alakú formája és kompakt mérete tökéletes hordozható hangszórót tesz lehetové, a nagyszeru hangzás, amely nemcsak Önt, hanem a környezeteit is széles körben nyújtja. A SoundLink Revolve + vízálló és nem sérti meg az esocseppeket, de ellenáll a sokkoknak és az eséseknek is. A beépített akkumulátor legfeljebb 16 óráig tart, és a készüléket telefonhívások fogadására szabták. A telefonhívások mellett a SoundLink Revolve + kompatibilis a Siri és a Google Voice parancsokkal is. Természetesen a vezeték nélküli jeltartomány 10 m. Méretek: 184 x 104 x 104 mm, súly: 0,9 kg. Fekete szín
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, Medium Hordozható hangfalak, SOUNDLINK-REVOLVE-PLUS-BK
További információ és aktuális ár..

Marshall Woburn Black #909057

Aktív hangláda: kompakt, vezeték nélküli Bluetooth hangláda, klasszikus Vintage Marshall megjelenéssel, 3x D osztályú digitális erosíto, 2x 20W + 1x 50W teljesítmény, 2x 1" Dome Tweeter, 2x 5,25" Woofer, 80W RMS teljesítmény, Volume, Bass, Treble potméterek, 35Hz – 22kHz frekvenciaátvitel, 2800Hz keresztváltó frekvencia, 3,5mm audio és RCA bemenetek, méretek: 400 x 308 x 200 mm, súly: 7.9 kg
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, XXL-Hordozható hangfalak, 909057
További információ és aktuális ár..

Marshall Woburn Black

Aktív hangláda: kompakt, vezeték nélküli Bluetooth hangláda, klasszikus Vintage Marshall megjelenéssel, 3x D osztályú digitális erosíto, 2x 20W + 1x 50W teljesítmény, 2x 1" Dome Tweeter, 2x 5,25" Woofer, 80W RMS teljesítmény, Volume, Bass, Treble potméterek, 35Hz – 22kHz frekvenciaátvitel, 2800Hz keresztváltó frekvencia, 3,5mm audio és RCA bemenetek, méretek: 400 x 308 x 200 mm, súly: 7.9 kg
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, XXL-Hordozható hangfalak, WOBURN-BLK
További információ és aktuális ár..

Marshall Woburn Cream

Aktív hangláda: kompakt, vezeték nélküli Bluetooth hangláda, klasszikus Vintage Marshall megjelenéssel, 3x D osztályú digitális erosíto, 2x 20W + 1x 50W teljesítmény, 2x 1" Dome Tweeter, 2x 5,25" Woofer, 80W RMS teljesítmény, Volume, Bass, Treble potméterek, 35Hz – 22kHz frekvenciaátvitel, 2800Hz keresztváltó frekvencia, 3,5mm audio és RCA bemenetek, méretek: 400 x 308 x 200 mm, súly: 7.9 kg, Cream kivitel
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, XXL-Hordozható hangfalak, WOBURN-CRE
További információ és aktuális ár..

Bose SoundLink Revolve charging cradle

Speciális asztali tölto a SoundLink Revolve és a Soundlink Revolve + számára. A töltokészülék bárhová csatlakoztatható az elektromos hálózathoz, és állandó töltésnek köszönhetoen a SoundLink Revolve továbbra is elérheto. Ezenkívül biztos lehet benne, hogy a készülék készen áll a kiszolgálásra, ha azt szeretné, hogy vegye ki veled. Fekete szín.
Tartozékok hordozható hangszórókhoz
Personal Audio, Hordozható hangfalak, Hordozható hangfal tartozékok, SOUNDLINK-REVOLVE-CRADLE
További információ és aktuális ár..

Auna Beachboy Green

Hordozható hangszóró rendszer amely ideális utazásokra vagy kinti helyeken köszönhetoen az akkumulátornak, a hordozható fogantyúnak és két teljes hangsugárzónak, FM rádiós tuner 30 elore beállított csatorna és automatikus csatornakereso, USB és SD bemenet az MP3 zenék lejátszásához, beépített Bluetooth a zenék közvetítéséhez, képes párosítani az okos-telefonnal vagy laptoppal, az alap lejátszási funkciók közvetlenül a rendszeren keresztül vezérelheto: play/pause, átugrás vagy ismétlés, keverés, Volume kontrol, basszus kontrol, Mute, 4-preszettes EQ, CD lejátszó, AUX bemenet, beépített ellem USB kábel keresztül újratöltheto, tartós és szilárd test, tartozék: 3,5mm-es jack kábel és USB tápkábel, méretek: 138 x 400 x 160 mm, súly: 1,2kg, fekete-zöld kivitel
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, Medium Hordozható hangfalak, BEACHBOY-GREEN
További információ és aktuális ár..

Auna Beachboy Silver

Hordozható hangszóró rendszer amely ideális utazásokra vagy kinti helyeken köszönhetoen az akkumulátornak, a hordozható fogantyúnak és két teljes hangsugárzónak, FM rádiós tuner 30 elore beállított csatorna és automatikus csatornakereso, USB és SD bemenet az MP3 zenék lejátszásához, beépített Bluetooth a zenék közvetítéséhez, képes párosítani az okos-telefonnal vagy laptoppal, az alap lejátszási funkciók közvetlenül a rendszeren keresztül vezérelheto: play/pause, átugrás vagy ismétlés, keverés, Volume kontrol, basszus kontrol, Mute, 4-preszettes EQ, CD lejátszó, AUX bemenet, beépített ellem USB kábel keresztül újratöltheto, tartós és szilárd test, tartozék: 3,5mm-es jack kábel és USB tápkábel, méretek: 138 x 400 x 160 mm, súly: 1,2kg, fekete-ezüst kivitel
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, Medium Hordozható hangfalak, BEACHBOY-SILVER
További információ és aktuális ár..

Auna Blaster S

Ez egy automatizált szoftver általi fordítás: Akkumulátoros vízálló 3.0 Bluetooth hangszóró boombox designnal, amely kiváló minoségu hangzást és nagyszeru csatlakozást biztosít. A ház könnyu és ergonómikus, az IPX4 szabvány szerint védi a víz fröccsenését, és rendkívül hordozható a fogantyúnak köszönhetoen. A hangszóró két 3 "-es meghajtóval rendelkezik, amelyek 15 W RMS kimenetet (30 W max.) És frekvenciaátvitelt használnak, 70 Hz és 18 kHz közötti frekvencián, és vezeték nélkül lejátssza az okostelefonokról, laptopokról és egyéb Bluetooth-kompatibilis készülékekrol szóló dalokat. mikro SD-kártyákkal vagy AUX-csatlakozásokkal ellátott külso hangforrásokkal.Az automatikus rádióállomással rendelkezo FM-rádió fogadja a helyi rádióállomásokat.A beépített újratöltheto 1300mAh akkumulátora, amely akár 5 órányi zenei élményt biztosít, a hangszóró nem függ a hálózati tápellátás vagy az akkumulátor tápellátásának köszönhetoen Az akkumulátor nagyon könnyen töltheto USB kábellel a számítógépen vagy az USB töltokészüléken keresztül, szemet gyönyörködteto kialakításával a hangszóró látványosan lenyugözo és zenei hátteret kölcsönöz a különféle szabadtéri tevékenységeknek. kábel és 3,5 mm-es audió kábel Méretek: 140-185 x 285 mm Súly: 1,1 kg Fekete színu kivitel.
Hordozható hangfal
Personal Audio, Hordozható hangfalak, Medium Hordozható hangfalak, BLASTER-S
További információ és aktuális ár..

<<Prev | 1 2 3 4 5 | Next>>